Lær at lave lækkert digitalt content uden dyre programmer og årelang træning og lad kun de professionelle gøre arbejdet når det skal være ekstra godt.

I behøver dog ikke nødvendigvis at have en mediedesigner til alt, i kan gøre meget af det selv!

Frederik Svinth har som iværksætter igennem mange år produceret sit eget digitale materiale. Det er både tryk, billeder, videoer, SoME content og hjemmesider. Det er en jungle at finde frem til de rette programmer / værktøjer og sætte sig ind i disse. Frederik sidder med en stor vidensbank til let at komme i gang med, at udforme sit eget digitale content og den vil han undervise jer i.

Frederik har en kendskab til en lang række programmer og metoder. Fælles for disse er at efter en veltilrettelagt introduktion er man godt rustet til at arbejde med dem, og programmerne / licenserne koster ikke tusindvis af kroner per styk.

WORKSHOPPEN:

I selve workshoppen vil Frederik undervise i brugen af programmer til både videoredigering, opsætning af tryksager, billedmanipulering med henblik på PR-brug, udformning af SoMe content og ikke mindst hvordan man skaber en simpel og flot hjemmeside. Alle redskaber er brugervenlige og i denne lette sværhedsgrad.

Efter workshoppen vil alle deltagerne have værktøjerne til at arbejde indenfor disse områder, og have fået en ”startpakke” til selv at udvikle sig videre.

Hent PDF med mere info her