Et foredrag, afholdt med personlig nerve, der udfordrer dig, stiller skarpt på den udbredte følelse af meningsløshed og præsenterer en vej til at skabe mening.

Hvad er meningen med livet? Har du et svar? De fleste har tænkt på det, og det præger den, vi er.

De store spørgsmål er til for at blive stillet og snakket om. Det er netop formålet med dette foredrag og efterfølgende dialog; at blive klogere på os selv og den verden vi befinder os i.

Vi lever i en ofte udskældt tid, hvor vi ofte bliver anklaget for at være selviscenesættende og grundlæggende egoistiske. Det har ikke nødvendigvis hold i virkeligheden, men forklarer de symptomer på, at der måske hersker en grundlæggende følelse af meningsløshed i vores samfund.

Hvordan går vi så til denne meningsløshed? Det gør vi ved, at blive klogere på hvad der giver mening. Ikke bare for vores egen tilværelse, men også relationen til den verden vi er i, og de mennesker der er omkring os.

FOREDRAGET:

Frederik holder foredraget med en personlig og ærlig nerve, der gør det er nemt at relatere til. Det er ikke meningen, at du skal være enig med alt, der bliver fortalt, men at det skal udfordre dig.

Frederik vil igennem foredraget belyse nogle af de vigtige temaer i livet, som ofte fylder meget for os, men som sjældent bliver italesat.

Foredraget, og den efterfølgende dialog, vil helt sikkert sætte en masse tanker i gang ved deltagerne. Man vil gå derfra med en spirende interesse for, hvad de store spørgsmål i livet kan give os, og sikkert en sult efter at grave dybere ned i emnet.

Hent PDF her med mere info og pris

Artikel af Frederik Svinth fra Aarhus Onsdag om meningen med livet:
https://frederiksvinth.wordpress.com/2015/10/08/meningen-med-livet-er-ik

Artikel i Århus Stifttidende 15. december 2017:
“Hvad er det vigtigste i livet, far?”