Lær at bruge SNAK-spillet til at sætte fokus på sociale kompetencer, modvirke mobning og  facilitere en større åbenhed.

Alle kan lide at spille, børn, unge og gamle. Men kan man også spille gode relationer frem?

JA!

Lær om hvordan SNAK kan bruges som pædagogisk redskab, det gælder alle tre udgaver, til voksne, unge og børn. Spillet bliver allerede brugt i virksomheder, institutioner og skoler, når man skal arbejde med teamwork, trivsel, dannelse og venskab. Men vigtigst af alt er det et godt redskab imod den stigende grad af ensomhed.

SNAK kan blive et redskab for din uddannelsesinstitution, til at sætte mere fokus på sociale kompetencer, modvirke mobning og kan bruges til at styrke den narrative kompetence. SNAK er glimrende til at styrke børn og unges sociale evner og lære dem at tale sammen, men også til at give pædagoger og undervisere et værktøj til at åbne samtalen og få et indblik i elevens indre liv.

(Målrettet uddannelsessteder, hvor de studerende får et redskab de kan tage med ud i deres praktiker)

FOREDRAGET:

Frederik underviser i hvordan man med spillet SNAK kan facilitere en åbenhed, og giver et spændende indblik i tankerne bag spillet og dets formål.

Spillet giver mulighed for at pakke vores fordomme over for hinanden væk, og se hinanden som de hele mennesker vi er. Det kan blive et enormt stærkt redskab i relationsdannelse og imod mobning.

Efter foredraget sættes der tid af til selv at erfare hvad SNAK kan, ved at prøve det af.

Artikel i Århus Onsdag, den 21. september 2016:
“Samtale på skoleskemaet”

Hent PDF med mere info og pris her