Markedsføring med videoer fra smartphone, hurtigt og nemt.

Jeg gik for et års tid siden igang med en crowdfunding kampagne, men denne gang havde jeg ikke råd til at betale for flotte videoer af profesionelle, så jeg gik igang med telefonen, og opdagede med lidt research og gå-på-mod, at det var til at gå til. Siden har jeg lavet mere end 100 videoer, både for mig selv og andre, og har sparet virkelig mange penge, jeg ellers skulle have brugt. Hver video jeg lavede prof. kostede ca. det som det her kursus koster.

Vil du have lækkert indhold til din linkedIn profil, facebook side eller hjemmeside, som kort og præcist formidler dit budskab, så er kurset lige noget for dig.

Et kort kursus der ruster dig til at lave flotte videoer på en supernem måde.
Kurset arbejder med få, simple redskaber, der gør videoredigering til noget du kan lære.

  • Kurset er for begyndere.
  • Kurset er i sin nuværende form kun til iPhone-ejere.
  • Deltag i næste kursus d. 20 Oktober // 10.00-15.00
  • Eller Book mig til din arbejdsplads. 

smartphone_madrid_590x300.jpg
PROFESSIONELT

Videoer har overtaget en stor del af den kommunikation der rammer os, fordi den viser os mennesker og fordi vi hurtigt kan blive informeret.
Vil du også lave videoer, og måske endda gerne lave flotte videoer, så er dette kursus for dig.

“Jeg laver efterhånden flere videoer om dagen, små historier med kunder eller erfaringer jeg får, måske endda bare små klip hvor jeg fortæller om et godt møde jeg var til. Med de redskaber jeg bruger er det blevet til en yderst effektiv proces, fordi det er så nemt, og jeg har set effekten af det i engagement fra online følgere, af min virksomhed SNAK og for andre jeg lavet video for”  

PRIVAT

Er du også glad for at tage billeder og video med telefonen, men lidt træt at have en masse usammenhængende klip liggende på telefonen og rundt omkring? På kurset vil du blive rustet til at klippe videoer med alt det gode du har fra hverdage og ferie.

“Jeg samler hverdagens små mirakler med to små børn i nogle dejlige tre minutters videoer. Hver gang jeg ser videorne bliver jeg mindet om hvor god hverdagen er, og jeg mister helt lysten til at skulle tage på ferie for at få det godt, for jeg holder jo virkelig meget af hverdagen.”  

Kurset

5 timers kursus, primært med fokus på praksis. Max 10 deltagere, for at der kan ydes individuel sparring i løbet af kurset

  • Introduktion og inspiration
  • Kort pitch træning (Start with Why, Simon Sinek)
  • Introduktion til alle funktioner i app’en Cameo
  • Forståelse for hvordan Imovie fungere, og hvordan man kan bruge dets features.
  • Tricks og dogmer for flotte videoer

For at lave gode videoer med telefonen er der tre ting der skal til: En god mikrofon, en selfiestick og en video-app.

Selfiestick
Du må lige sluge din stolthed om nødvendigt, for selfiesticken er bare et fantastisk redskab til at lave god video. – Ikke kun så du kan lave video med dig selv, men faktisk fordi du kan bruge den til at lave bedre og mindre rystende optagelser af andre.

Mikrofon
Det er muligt at lave god video uden mikrofonen, men det er klart at anbefale. Inden kurset kan du bestille din mikrofon med til dit kursus.

Cameo App
Jeg har prøvet de fleste redigerings apps og Cameo er uden tvivl den der er nemmest at gå til, med en brugervenlighed der langt overgår de andre. Den kan ikke alt, hvilket netop er fordelen: Den begrænser dig nemlig til kun at kunne lave noget der ser godt ud. Man kan nærmest sige at den har indbygget æstetisk fornemmelse.
iMovie vil også kort blive introduceret, hvis man vil have lidt ekstra at arbejde med, da det kan nogle få ekstra ting.


Praktisk

Pris:
2.000 kr. pr. deltager  (ex. moms)
Inkl: Selfiestick & forplejning
Max 10 deltagere pr. hold for at vi kan komme i dybden sammen.
Mikrofon kan tilkøbes til kurset for 500 kr. (Skriv det i tilmeldingsmailen)

Adresse
Jægerhytten v. Nymølle.
Nymøllevej 8,
8200 Aarhus N

Vil du booke mig til at komme og holde kurset for dine ansatte kan du kontakte mig og lave en aftale. Frederik@Snakspil.dk

Om underviseren

Jeg er uddannet Kaospilot og har Skærmbillede 2015-11-02 kl. 10.11.27igennem de sidste 3 år været iværksætter og foredragsholder. Jeg arbejder til dagligt på deltid som underviser for virksomheden OCN Danmark, hvor jeg ugentligt afholder kurser som introduktion til brug og implementering af en pædagogisk metode.

Som konsulent og formidler er jeg godt trænet i at gøre det jeg skal overlevere simpelt og praktisk tilgængeligt for deltageren.

Se evt. referencer for andet arbejdet her på siden.                              

 

Videoeksempler fra mig:

Et sammenklip af videoer fra min Kickstarter-kampagne.

Kort interview med frivillig fra Ventilen der fortæller om deres brug af mit kortspil SNAK.

Videoblog fra min Kickstarter-kampagne, som fint illustrerer brugen af mikrofon og selfiestick.

Jeg havde mig en dejlig dag sammen med min datter og filmede små bidder af et par sekunder, så selvom det måske kan ligne at telefonen var fremme hele dagen, var det blot et par minutter ud af en hel eftermiddag ved vandet. En god måde at skabe minder der holder.

Interview med kunde fra mit arbejde med OCN, den tog 10 minutter at filme og 10 minutter at klippe.

Video fra El-hockey træf på Musholm

Video fra en dag hvor jeg holdt foredrag på en efterskole.

Videopræsentation af Christoffer Olesen, som  redskab i jobjagten.

En fortælling fra min tid med SNAK. Denne havde jeg tidligere delt i skrevet form uden den store respons. Her var forskellen tydelig i form af delinger og likes på facebooksiden.

Informativ video om min Kickstarter-kampagne. De fleste troede at der havde været et hold bag videoen, men det er blot mig selv der har filmet og klippet det hele.

Videointerview om El-hockey