Om Frederik

[vc_row type=”grid” quconlayout=”qu_grid” padding_top=”180″ padding_bottom=”120″][vc_column][berlin_text title=”Foredragsholder med personlig nerve, klummeskribent, iværksætter bag SNAK og amatørtænker.”]

“Gode samtaler og relationer er nøglen til trivsel. En arbejdskultur der fordre nysgerrighed, hvor man tør åbne op om egne og organisatoriske udfordringer, er en kultur der forbygger stress og mistrivsel.”

Jeg er sikker på at vi som mennesker har brug for gode samtaler, og for at få dem, skal vi have ord der kan italesætte vores tanker.
Det er hvad jeg forsøger at hjælpe til med, gennem foredrag, klummer, video og podcast.
Ud over det så blander jeg mig, gennem diverse medier, i forskelige dagsordner, men i sidste ende er der altid det samme budskab:

“Vi skal snakke noget mere sammen”

Temaer:

  • Hverdagssamtaler – Trygt arbejdsmiljø starter med åbenhed

  • Venskab – En glemt dyd, der fortjener mere fokus

  • Ensomhed – Noget vi alle oplever

  • Den gode snak – Få mange flere af de gode snakke.

  • Det moderne Fællesskab – Skab sunde & naturlige fællesskaber

  • SNAK og ÆD – Gourmet bålmad og gode snakke

Læs mere om alle foredrag og lign. længere nene

Læs artikel stor om Frederik fra Stiften her

[/berlin_text][wr_vc_features data_speed=”11000″][wr_vc_feature iconclass=”z” title=”Exceptionelt nærvær”]“… med sit exceptionelle nærvær, tryllebinder Frederik deltagerne på en måde, som er bemærkelsesværdig. Han inviterer til dialog og refleksion og sætter spor i deltagerne.”

Eva Terp-Hansen – Forstander på Nordjyllands Idrætshøjskole.
[/wr_vc_feature][wr_vc_feature iconclass=”`{`” title=”Stoisk ro og god til at møde kunden”]Frederik har været holdt kurser for os i fem år, hvor han systematisk har forbedret vores produkt. Responsen fra kursister har været overvældende, da Frederiks tilstedeværelse skaber et godt og trygt rum.
Sisse Høy Simonsen – Direktør, OCN Danmark[/wr_vc_feature][wr_vc_feature iconclass=”:” title=”Arbejdsmiljø og den gode snak”]Et forfriskende og berigende oplæg. Der var ingen fine følelser, det var i bedste forstand ganske banalt, og derfor også brugbart. Vi fik set nye sider af hinanden og skabt et bedre fundament for at forstå hinanden i virksomheden
Mads Søeborg Larsen – Napp.dk[/wr_vc_feature][wr_vc_feature iconclass=”v” title=”Den bedste undervisning de har fået under forløbet”]Flere af kursisterne havde fortalt at din undervisning var den bedste undervisning de har fået under forløbet.
Tine Ewe – Innovative Event Management[/wr_vc_feature][wr_vc_feature iconclass=”z” title=”Autenticitet, begavet varme og nærvær”]”Frederik har en nerve og en energi i ham som smitter publikum og de mennesker han står overfor”
Hans Ravnkjær Larsen, CEO –  Cheche.dk[/wr_vc_feature][wr_vc_feature iconclass=”`{`” title=”Rolig og personlig formidling”]Gennem en rolig og personlig formidling, skabte Frederik både, debat, stof til eftertanke, og inspiration til dialog. Thomas Gajhede, Ungdommens Vel.[/wr_vc_feature][wr_vc_feature iconclass=”u” title=”I en fin balance mellem humør og alvor”]I en fin balance mellem humør og alvor, blev de ledt igennem Frederiks livserfaringer omhandlende venskaber og deres betydning. – Sofie Bay, Rønde Højskole[/wr_vc_feature][wr_vc_feature iconclass=”!” title=”Ramme eleverne i øjenhøjde”]Han formår at ramme eleverne i øjenhøjde, så de får lyst til at reflektere over hvordan de lever deres liv, og hvordan de er sammen med deres nærmeste. – Tobias Bang, højskolelære, Sønderborg[/wr_vc_feature][/wr_vc_features][/vc_column][/vc_row]