Få gang i snakken til julefrokosten

Få gang i snakken til julefrokosten

Posted oktober 9, 2019

Julefrokosten er der hvor vi mødes som mennesker, hvor der skal festes og hygges.

Frederik giver et hyggeligt input til hvordan der kan komme plads, til flere gode samtaler. Det bliver gjort med humor, små anekdoter og praktiske tilgange til samtalen, der efterlader de deltagende med en mulighed for, at meningsfulde samtaler samler folk.

Pris: 5000 kr. + transport fra syddjurs

 

“Frederiks oplæg var virkelig godt og åbnede op for nogle rigtig gode snakke ved bordene. Længden på indslaget var meget passende. Langt nok til at vi fangede pointen og kort nok til at vi ikke tabte fokus undervejs (hvilket sker hurtigt for nogle i den her flok). Alt i alt et virkelig godt indslag, som gav en meget større åbenhed omkring de dybe emner kollegaerne imellem.”

Pia Rosenbjerg – Gråkjær Totalinterprise

 

“Foredraget med Frederik var inspirerende, rørende og med meget enkle øvelser, fik vi allesammen tips til, hvordan vi kan komme et spadesstik dybere og give en samtale mere indhold og det skabte en fantastisk stemning til vores event. Tak, til Frederik!”

Rikke Schrøder – LittleBigHelp

 

“Frederik tager i sine foredrag fat i de eksistentielle ting i tilværelsen, som vi alle er stillet overfor. Venskaber, den gode samtale og ensomheden omfavner han nænsomt og livsklogt”

Søren Møllgaard Kristensen – Egmont Højskole

 

  • :