DEN GODE SNAK – HVORFOR ER DEN SÅ VIGTIG?

Posted marts 2, 2018
Den gode samtale styrker relationen mellem mennesker og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os. Foredraget lærer dig hvordan du kan få mange flere af de gode snakke.

De gamle grækere studerede det som en disciplin, og den har mange genrer, men hvordan gør man egentlig? Nogle virker helt naturligt at være gode til det, alt imens andre skal lære det. Og hvad er det vi får ud af de gode samtaler?

Den gode samtale er med til at styrke relationen mellem mennesker og det er en af de mest betydningsfulde faktorer der det kommer til at skabe værdi for os som mennesker. Vi har nemlig en tendens til ikke at praktisere den gode samtale. Vi taler sammen, men kommer ikke i dybden, ikke ind til det der betyder noget. Det efterlader mange med en følelse af ensomhed, fordi der er ”rod” i deres relationer.

Frederik har igennem de sidste fem år arbejdet med at udvikle på den gode samtale i de danske hjem og har herigennem skabt en vidensbank som er værd at dele. Han har udviklet samtalespillet SNAK og det bruges af mere end 6000 til at skabe bedre samtaler.

”Vi har haft stor glæde af flere foredrag med Frederik, Han formår at ramme eleverne i øjenhøjde, så de får lyst til at reflektere over hvordan de lever deres liv, og hvordan de er sammen med deres nærmeste. Det er ikke hverdagskost at 30 elever vil diskutere videre med foredragsholderen efter de er sluppet fri, så det vidner om et relevant og nærværende indspark til eleverne. Vi har desuden brugt spillet SNAK ved flere lejligheder i undervisningen og som en del af højskolelivet i fritiden.” – Tobias Bang, højskolelære, Sønderborg

FOREDRAGET:

I foredraget vil Frederik tage udgangspunkt i hvad den gode samtale egentlig er og hvorfor den er så vigtig. Det vil lede hen til hvordan vi alle for mange flere af de gode snakke og styrker vores sociale kompetencer. Foredraget er involverende og underholdende og vil helt sikkert vil ryste lidt rundt på hvordan du fremadrettet kommer til at have samtaler.

Frederik tager fat i dybden, på en let og naturlig måde, og giver god tid til at deltagerne selv kan komme på banen, og “endda” få snakket sammen.

 

Få et indblik i Frederiks tanker om den gode samtale fra bloggen:
“Fem råd til en god snak”

  • Målgruppe: : Højskoler, foreninger og andet
  • Tid: : 1 times oplæg + spørgsmål
  • Aktivitet : Lad evt. deltagerne spille SNAK efterfølgenede